Από την ιδέα στην υλοποίηση...

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις υπηρεσίες μας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Εδώ δεν εννοούμε απλά για ένα εντυπωσιακό λογότυπο ή μια όμορφη κάρτα. Εδώ πρόκειται για τον τρόπο επικοινωνίας και τη φιλοσοφία της κάθε εταιρείας, που ξεκινάει από το σωστό λογότυπο και συνεχίζεται με επαγγελματικές κάρτες, φακέλους, επιστολόχαρτα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ και ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΤΥΠΩΝ
Γνωρίζοντας ότι η πιο αποφασιστική επικοινωνία του πελάτη με το προϊόν ή της υπηρεσίες μιας εταιρείας γίνεται μέσω των εταιρικών εντύπων, εμείς φροντίζουμε να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο δημιουργικό των εντύπων. Έμφαση στο προσεγμένο σχεδιασμό, περιεκτικά κείμενα και ποιοτική εκτύπωση είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας ενός σωστού εντύπου.
Εδώ περιλαμβάνονται από απλά δίπτυχα - τρίπτυχα έντυπα, έως πολυσέλιδα περιοδικά και εφημερίδες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για να δημιουργήσουμε μια διαφημιστική καταχώρηση, αναλύουμε τις ανάγκες της εταιρείας σας, επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία και αναζητούμε την πρωτότυπη ιδέα, γράφουμε κείμενα, φωτογραφίζουμε και παρουσιάζουμε τις καλύτερες δυνατές προτάσεις. Σκοπός είναι το αποτέλεσμα να ικανοποιεί απόλυτα τον πελάτη.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
Με τις ολοκαίνουργιες 5χρωμες μηχανές μας αλλά και τον υπόλοιπο εξοπλισμό μας, αναλαμβάνουμε την εκτύπωση των εντύπων σας από έτοιμα αρχεία. Τόσο σε offset μηχανές όσο και σε μικρά τιράζ που θα τυπωθούν ψηφιακά.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
Αν νομίζετε ότι απλά σχεδιάζουμε μια ετικέτα ή μια συσκευασία τότε είσαστε γελασμένοι. Εδώ δημιουργούμε την ταυτότητα ενός προϊόντος. Οι συσκευασίες μας καλύπτουν από κουτιά έως χάρτινες σακούλες καθώς και συσκευασίες για fast food και εστιατόρια.

OUTDOOR
Δημιουργούμε αφίσες και banners με έξυπνα και σύντομα μηνύματα όλων των διαστάσεων, για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Επίσης "ντύνουμε" τα εταιρικά σας οχήματα ώστε να αποτελούν μια εύκολη, γρήγορη και έξυπνη κινητή διαφήμιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Έχουμε στην διάθεσή σας επαγγελματίες φωτογράφους που έχουν πλήρη αντίληψη της διαφημιστικής φωτογραφίας. Η τέχνη της εικόνας απαιτεί ευαισθησία, βαθύτατη γνώση και συνεχή ανανέωση σε τεχνικό εξοπλισμό. Εκτός της διαφημιστικής φωτογραφίας, μπορούμε να αναλάβουμε και την δημιουργία book για μοντέλα, καθώς και φωτογραφήσεις καταστημάτων και εκδηλώσεων.

DVD μοντάζ - AUTHORING
Αναλαμβάνουμε να μοντάρουμε το δικό σας dvd, καθώς να αναπαράγουμε όσα αντίτυπα θέλετε.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Οργανώνουμε για εσάς οποιαδήποτε καλλιτεχνική εκδήλωση, εγκαίνια επιχειρήσεων, happenings, events. Στόχος μιας εκδήλωσης είναι να αποτελέσει σημείο αναφορά για τους επισκέπτες της, πράγμα που μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με σωστή οργάνωση, σχεδιασμό και εμπειρία. Οι δεκάδες εκδηλώσεις που έχουμε οργανώσει μας δίνουν αυτή την εμπειρία και μπορούμε να διοργανώσουμε και την δική σας εκδήλωση και να κάνουμε τους καλεσμένους σας να μείνουν με το στόμα τους ανοιχτό  .

WEB DESIGN - HOSTING
Ψάχνουμε το κατάλληλο domain για την εταιρεία ή το προϊόν σας, κατασκευάζουμε σε κώδικα Joomla το site σας, γράφουμε τα κειμενάκια και δημιουργούμε την σωστή δομή του site σας, ώστε να είναι ευκόλοχρηστο και να μην κουράζει τον επισκέπτη. Επίσης το φιλοξενούμε στους αξιόπιστους server μας και σας παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη. Γιατί ένα site δεν απλή υπόθεση.

ΝΤΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Μπορούμε να ντύσουμε με αυτοκόλλητα σχέδια όλα τα οχήματά σας, καθώς και να ομορφύνουμε την βιτρίνα του καταστήματός σας έξυπνα και με χαμηλό κόστος.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΣΠΟΤ
Στην LASER adv., για να δημιουργήσουμε ένα τηλεοπτικό - ραδιοφωνικό σπότ, αναζητούμε την πρωτότυπη ιδέα, γράφουμε το σενάριο, επιλέγουμε  τους ηθοποιούς και συνεργαζόμαστε με εταιρείες τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών παραγωγών, για να παράξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ
Διαθέτουμε μεγάλη συλλογή από διαφημιστικά δώρα με το λογότυπό σας ή οτιδήποτε άλλο θέλετε, όπως στυλό, αναπτήρες, μπρελόκ, τασάκια, κούπες, κλπ. Επίσης μεγάλη γκάμα από ρούχα εργασίας και όχι μόνο. Φούτερ, κοντομάνικα, μπουφάν, αλλά και κατασκευές ειδικά για εσάς.